Szüreti Bál az Újvárosi Segítő Szolgálatnál

2023. október 13-án tartotta meg az Újvárosi Segítő Szolgálat a hagyományos szüreti bálját, melynek első programjaként az idősek a sámánizmussal, a sámán dob készítésével és szerepével ismerkedhettek meg.

2023. október 13-án tartotta meg az Újvárosi Segítő Szolgálat a hagyományos szüreti bálját, melynek első programjaként az idősek a sámánizmussal, a sámán dob készítésével és szerepével ismerkedhettek meg. A vállalkozó szellemű klubtagok a dobolásba is bekapcsolódhattak. Az előadás után sor került a dolgozók által elkészített ízletes gulyás tálalására, elfogyasztására. A tartalmas ebéd után a klub tánc csoportja nyitotta meg a táncos mulatságot, amely élő zenével lehetőséget adott mindenkinek, hogy erejéhez mérten kimulassa magát.

A résztvevők a rendezvény végén elfáradva, de vidám közösségi élményekkel telve tértek haza.

Megosztás

További bejegyzések

Csoportvezető ápolót keresünk!

TATABÁNYAI JÁRÁSI EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében Csoportvezető ápoló munkakör betöltésére.

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Szent Margit és Szent Teréz Idősek Otthona időskorúak gondozóháza szolgáltatásainak teljes körű biztosítására, irányítására, a dolgozók munkájának ellenőrzésére szakmai vezetőt keresünk!

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Család és Gyermekjóléti Központja keres kollégákat családsegítő pozícióba. Két, határozott időtartamú, heti 40 órás munkakörbe és egy, határozatlan idejű, heti 20 órás munkakörbe várják az érdeklődő jelentkezőket!