Kirándulás Martonvásárra

2023.július 7-én a TJ ESZI Újvárosi Segítő Szolgálata kirándulni indult Martonvásárra.

2023. július 7-én a TJ ESZI Újvárosi Segítő Szolgálata kirándulni indult Martonvásárra.

A színes program első állomásaként a Beethoven Múzeumot tekintették meg, ahol az idegenvezetőtől sok apró érdekességet tudhattak meg az idősek Beethoven és a Brunszvik család kapcsolatáról. A múzeum után sétát tettek a kastélyt körül ölelő csodálatos parkban.

A mozgás éhessé tette a kis csapatot, így dél körül a Postakocsi Vendéglőben fogyasztották el az ebédjüket, kipihenhették fáradalmainkat.

A töltekezés után ellátogattak a Magyarországon is egyedülálló Óvoda Múzeumba, ahol időseink felidézhették gyermekkoruk játékait: nagy örömmel csodálkoztak rá a talán már rég elfelejtett gyermeki emlékekre.

A forró nyári nap tikkasztó hőségét fagylalttal enyhítették majd a nap végén élményekkel telve indultak haza Tatabányára.

Fotók a kirándulásról ITT.

Megosztás

További bejegyzések

Csoportvezető ápolót keresünk!

TATABÁNYAI JÁRÁSI EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében Csoportvezető ápoló munkakör betöltésére.

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Szent Margit és Szent Teréz Idősek Otthona időskorúak gondozóháza szolgáltatásainak teljes körű biztosítására, irányítására, a dolgozók munkájának ellenőrzésére szakmai vezetőt keresünk!

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Család és Gyermekjóléti Központja keres kollégákat családsegítő pozícióba. Két, határozott időtartamú, heti 40 órás munkakörbe és egy, határozatlan idejű, heti 20 órás munkakörbe várják az érdeklődő jelentkezőket!