Kiállítás az Újvárosi Segítő Szolgálatnál

Az Újvárosi Segítő Szolgálat 2023. május 26-án nyitotta meg a pezsgő klubéletet bemutató kiállítását, melynek keretén belül a látogatók megismerkedhettek a klub programjaival, foglalkozásaival és a szebbnél szebb kézműves munkákkal.

Az Újvárosi Segítő Szolgálat 2023. május 26-án nyitotta meg a pezsgő klubéletet bemutató kiállítását, amelynek keretén belül a látogatók megismerkedhettek a klub programjaival, foglalkozásaival és a szebbnél szebb kézműves munkákkal.

A kiállított alkotások olyan ellátotti remekművek, amelyeket az itt dolgozó munkatársak irányításával készítettek az idős ellátottak. Az Újvárosi Segítő Szolgálat kiemelt feladata a demenciával érintett személyek ellátása, ezért a kiállítás nagy hangsúlyt fektetett fejlesztésük eszközeinek megismertetésére is.

Vendégeinknek lehetőséget biztosítottunk arra, hogy ha csak egy rövid időre is, de bekapcsolódhassanak az itt folyó munkába, kipróbálják magukat egy „terméskép” készítésével. A kiállítás során törekedtünk rá, hogy a klub változatos, sokrétű tevékenységét széles keresztmetszetben tárjuk a látogatók elé. 

Fotóinkon keresztül betekintést engedünk mindennapjainkba, ünnepeinkbe.

Megosztás

További bejegyzések

Csoportvezető ápolót keresünk!

TATABÁNYAI JÁRÁSI EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében Csoportvezető ápoló munkakör betöltésére.

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Szent Margit és Szent Teréz Idősek Otthona időskorúak gondozóháza szolgáltatásainak teljes körű biztosítására, irányítására, a dolgozók munkájának ellenőrzésére szakmai vezetőt keresünk!

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Család és Gyermekjóléti Központja keres kollégákat családsegítő pozícióba. Két, határozott időtartamú, heti 40 órás munkakörbe és egy, határozatlan idejű, heti 20 órás munkakörbe várják az érdeklődő jelentkezőket!