Lakossági LED csere program

www.ledcsere.hu

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. a közelmúltban egy együttműködési szerződést írt alá. Ennek köszönhetően a tatabányaiak számára is megnyílik a lehetőség, hogy lecseréljék a régi, energiapazarló izzóikat modern, LED-égőkre.

Az izzók mindenki számára ingyenesek, ezeket csupán egy regisztrációt követően meg kell igényelni a www.ledcsere.hu oldalon. A regisztráció kizárólag online lehetséges, a jelentkezők a regisztráció során megadott e-mail címre kapják majd meg az új izzók átvételének helyszínével és pontos időpontjával kapcsolatos információt.

További tájékoztatásért és segítségért forduljon bizalommal a TJ ESZI Család- és Gyermekjóléti Központja valamint az Alsógallai Segítő Szolgálat,  Újvárosi Segítő Szolgálat, Kertvárosi Segítő Szolgálat munkatársaihoz.

Megosztás

További bejegyzések

Csoportvezető ápolót keresünk!

TATABÁNYAI JÁRÁSI EGYESÍTETT SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEK pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében Csoportvezető ápoló munkakör betöltésére.

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Szent Margit és Szent Teréz Idősek Otthona időskorúak gondozóháza szolgáltatásainak teljes körű biztosítására, irányítására, a dolgozók munkájának ellenőrzésére szakmai vezetőt keresünk!

Munkatársat keresünk!

A TJ ESZI Család és Gyermekjóléti Központja keres kollégákat családsegítő pozícióba. Két, határozott időtartamú, heti 40 órás munkakörbe és egy, határozatlan idejű, heti 20 órás munkakörbe várják az érdeklődő jelentkezőket!