Csokoládégyűjtő akció

Ahogy tavaly, úgy az idei évben is gyűjtöttek csokoládét és egyéb finomságokat a Polgármesteri Hivatal dolgozói a hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Ahogy tavaly, úgy az idei évben is gyűjtöttek csokoládét és egyéb finomságokat a Polgármesteri Hivatal dolgozói a hátrányos helyzetű gyermekek számára.

A csokigyűjtési akció véget ért, a Polgármesteri Hivatal dolgozói által összegyűjtött csokoládét, Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszony adta át Smelcné Portik Ágnes intézményvezető asszonynak. Az adományokat a Családok átmeneti otthonában élő 6 család, ezen belül 9 gyermek, a Gyermekek átmeneti otthonában élő 5 gyermek részére juttatta el a TJ ESZI. A fennmaradó csomagok a Család és Gyermekjóléti Központban a családsegítők és esetmenedzserek látóterében lévő hátrányos helyzetű családok számára kerülnek átadásra.

A gyermekek nevében is hálásan köszönjük a gyűjtőakciót és a hivatal munkatársainak nagylelkűségét!

Megosztás

További bejegyzések

Juniális a Szent Márton Központban

2024.06.18-án délután rendezték meg a Juniálist a Szent Márton és Szent Erzsébet Központ lakóinak. Az eseményen minden korosztály képviseltette magát: családok, gyerekek, idősek és fiatalok egyaránt jelen voltak. A zeneszó mellett a résztvevők zsíros kenyeret fogyasztottak hagymával, desszertként pedig jégkrém került felszolgálásra.

Ma önöket öleljük meg…

Nagyjából másfélszáz vendég érkezett a környei Művelődési Házba június 12-én az Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Környei Segítő Szolgálatának Idősek nyárköszöntő rendezvényére a kistérségi társuláshoz tartozó otthonokból, klubokból Tatabányáról, Tarjánból, Vértesszőlősről és Vértessomlóról.