Csokoládégyűjtő akció

Ahogy tavaly, úgy az idei évben is gyűjtöttek csokoládét és egyéb finomságokat a Polgármesteri Hivatal dolgozói a hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Ahogy tavaly, úgy az idei évben is gyűjtöttek csokoládét és egyéb finomságokat a Polgármesteri Hivatal dolgozói a hátrányos helyzetű gyermekek számára.

A csokigyűjtési akció véget ért, a Polgármesteri Hivatal dolgozói által összegyűjtött csokoládét, Szücsné Posztovics Ilona polgármester asszony adta át Smelcné Portik Ágnes intézményvezető asszonynak. Az adományokat a Családok átmeneti otthonában élő 6 család, ezen belül 9 gyermek, a Gyermekek átmeneti otthonában élő 5 gyermek részére juttatta el a TJ ESZI. A fennmaradó csomagok a Család és Gyermekjóléti Központban a családsegítők és esetmenedzserek látóterében lévő hátrányos helyzetű családok számára kerülnek átadásra.

A gyermekek nevében is hálásan köszönjük a gyűjtőakciót és a hivatal munkatársainak nagylelkűségét!

Megosztás

További bejegyzések

Látogatás korlátozásának feloldása!

Tisztelt hozzátartozók, látogatók! Szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a Szent Teréz Idősek Otthonának III-as gondozási egységében korábban elrendelt látogatási korlátozást, mely 2024. február 3-án lépett életbe,

Látogatás korlátozása!

Tisztelt hozzátartozók, látogatók! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szent Teréz Idősek Otthonának III-as gondozási egységében a megnövekedett gasztroenterális megbetegségek miatt, 2024. febrár 3-tól lehetőség szerint mellőzzék a

Adventi Civil Börze- Adománya

Advent 3. vasárnapján Tatabányán, a Megyeháza téren rendezett Ablaknyitogató rendezvényen került sor a Komárom-Esztergom Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezésében az Adventi Civil Börze keretében összegyűjtött csomagokat szimbolizáló plakát átadásra. A színpadi átadáson jelképesen a 100 + 1. csomag is átadásra került.